In onze winkels:

Onze technici zullen u warm ontvangen in onze verschillende winkels, al de diensten die Mister Genius biedt zijn beschikbaar op aanvraag in al onze winkels.

Vanop afstand:

De technologie van vandaag maakt het mogelijk om uw computer vanop afstand te controleren tegelijk blijven we in contact via telefone om u uit te leggen wat we aan het doen zijn. Deze handige et spoedige dienst is ideaal voor al uw problemen in verband met uw computergebruik: e-mails, office suite, specifieke software, PC banking, externe apparaten (printers)…    

Thuis of op uw kantoor:

Een technicus verplaatst zich bij u om u te helpen, deze oplossing is gewenst wanneer de problem zich in uw omgeving bevindt (internetverbinding, netwerk…)   

Mister Genius beschikt ook over een speciale afdeling toegewijd aan KMO’s. Wij bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen hun IT-manager te zijn en in dit geval al de technologische behoeften onder onze hoede te nemen: Hardware, software, e-mail, server, telecommunicatie, telefonie…    

Pick Up/Drop Off:

Uw toestel heeft een herstelling nodig, maar u hebt de tijd niet om in een van onze winkels langs te komen. Wij sturen snel een koerier om uw apparaat op te halen, eens de herstelling gedaan is, sturen wij uw toestel terug bij u thuis.